Minelab Manticore Upgrade

Minelab s potěšením představuje aktualizaci softwaru pro MANTICORE s významnými novými funkcemi, které vylepší váš zážitek z hledání.

Co je nového?

Nastavení stabilizátoru: Do režimů vyhledávání All Terain byla přidána nová funkce stabilizátoru, která výrazně zlepšuje chování v lokalitách plných železného odpadu. Zlepšuje celkovou stabilitu zvuku a Target ID na místech, kde může docházet k maskováním železem, a přidává nuance pro lepší rozlišení dobrých cílů od železa. Rozsah nastavení od 0 do 12 a udělejte falešné detekce minulostí. (dle našich testů je do českých podmínek maximální nastavení 1-3)

Gold režimy: Využijte větší citlivosti na nejdrobnější zlaté cíle se silou MANTICORE.
Klávesové zkratky: Převezměte kontrolu nad MANTICORE s funkcemi softwarových zkratek přidaných k ovládání režimu vyhledávání, svítilny, podsvícení displeje, zvýšení citlivosti, vymazání mapy ID, ztlumení reproduktoru, rychlosti obnovení a frekvence.
Přizpůsobitelné Ferrous Target ID: Můžete zvýraznit Ferrous Target ID červeně.
Podvodní zesílení sluchátek: Při použití vodotěsných sluchátek s příslušenství Minelab (prodávají se samostatně) na Vás čeká vylepšený zvuk s funkcí Underwater Boost pro zvýšení hlasitosti.
Přizpůsobení jazyka: Získejte přístup k uživatelskému rozhraní ve vámi zvoleném jazyce z angličtiny, francouzštiny, němčiny, češtiny, španělštiny, portugalštiny, čínštiny, korejštiny, japonštiny a hindštiny.
Obecná vylepšení stability: Včetně vylepšení Beach Mode Vyvážení země na suchém písku, výchozí nastavení režimu vyhledávání, vylepšení stability bezdrátového audio připojení a další...

Upgrade stáhnete zde: https://www.minelab.com/eur/manticore-software-upgrade

1. Připojte Manticore k USB portu počítače pomocí magnetického nabíjecího kabelu a zapněte jej.

2. Pokud je k dispozici aktualizace, MUU zobrazí 'Aktualizace jsou dostupné pro vaše zařízení.'. Nová verze softwaru, kterou je třeba sledovat, je 6.20.0-3.7.1. Klepnutím na INSTALOVAT zahájíte aktualizaci nebo UKONČIT zavřete MUU. Detektor zobrazí obrazovku Probíhá aktualizace softwaru.

3. Pokud je zařízení již aktuální, zobrazí se aplikace
"Vaše zařízení je aktuální." a vyzve vás k UKONČENÍ aplikace.

4. Po kliknutí na INSTALOVAT spustíte aktualizaci, okno aplikace MUU zobrazí během procesu aktualizace lištu průběhu instalace. Během aktualizace bezdrátového softwaru detektoru bude obrazovka MANTICORE po první část aktualizace nadále zobrazovat 'Probíhá aktualizace softwaru'. Obrazovka pak na určitou dobu zhasne, zatímco se aplikační software základního detektoru aktualizuje a restartuje. Zelená LED v levém horním rohu ovládacího panelu MANTICORE bude během této části aktualizace rychle blikat.

5. Instalace bude trvat přibližně deset minut.

6. Na konci aktualizace se MANTICORE restartuje a během ověřování aktualizace se znovu krátce zobrazí 'Probíhá aktualizace softwaru', načež vás MUU vyzve k odpojení detektoru a UKONČENÍ aplikace.