Minelab slaví 35 let a rozdává dárky

Od roku 1984, kdy díky Bruce Candymu firma vnikla, ušel Minelab pořádný kus cesty. Již od svého založení se vždy soustředil především na vývoj nových technologií a posouvání lidského poznání v této oblasti. Na tom jednoznačně nese svůj podíl právě zakladatel společnosti Bruce Candy, který byl profesně inovativní fyzik a nikdy ho nebavilo jít stejnou vyšlapanou cestičkou. I díky tomu Minelab začal používat multifrekvenční technologie již od začátku 90 let a v současnosti vlastní obrovské množství patentů napříč celý oborem.

V současnosti ve společnosti pracuje takřka 100 inženýrů, kteří vždy pracují na více projektech najednou. Minelab si zakládá na tom, že všechny přístroje které pouští na trh jsou nejenom skvělými detektory, ale jsou také dokonale odladěné. Na testování se podílí po celém světě několik skupin, z niž jednou je i naše parta na LP, která se podílela třeba na předvýrobním testování detektorů Equinox 900 a Manticore, vývoji hloubkového režimu DP atd.

Minelab dnes podniká ve 150 zemích světa a je to světová jednička jak v detektorech kovů tak ve vývoji technologii v oboru a to již po dlouhou řadu roků.

Lovecpokladu.cz je hrdý na to, že již takřka 17 let můžeme společnost Minelab reprezentovat v České a Slovenské republice a zároveň provádíme servis jak pro zákazníky od nás, tak i pro většinu zemí Evropské unie.

V rámci 35 let výročí Minelabu, jsou k dispozici tyto 4 následující sety. Především Manticore s 15“ cívkou v hodnotě takřka 10 000 kč zdarma, je myslíme hodně důstojný dárek. :)

 

 

https://www.detektory-vychodni-cechy.cz/detektor-kovu-minelab-manticore--velka-civka-zdarma/

 

 

 

 

https://www.detektory-vychodni-cechy.cz/detektor-kovu-minelab-manticore/

 

 

 

 

https://www.detektory-vychodni-cechy.cz/detektor-kovu-minelab-equinox-900--dohledavacka-minelab-pro-find-40-zdarma-/

 

 

 

https://www.detektory-vychodni-cechy.cz/detektor-kovu-minelab-equinox-900-deep/